Dekorativni tanjirIgračke od gipsaModelovanjeDekorativni tanjir – Leptir

SKU: T 002

1.400,00 RSD

Zahvaljujući ovom kreativnom setu, deca će napraviti divan suvenir vlasititim rukama i obradovati svoje najmilije sjajnim poklonom.

Priprema:

Da bi rastvorili gips potrebno je da koristite posudu za jednokratnu upotrebu. Koristite razmeru 3:2, na tri čaše gipsa ulijte 2 čase poželjno mlake vode. Dobro promešajte štapićem ili kašikom. Položite kalup sa konturama leptira na radnu površinu i pažljivo sipajte smesu u kalup. Masu poravnajte štapićem i protresite kalup kako bi mehurići vazduha nestali. Zatim pažljivo spojite oba kalupa i pritisnite. Uklonite višak materijala i ostavite da očvrsne. Nakon sat vremena uklonite kalup i ostavite tanjir da se potpuno osuši.

Kada se tanjir osušio sledi najzanimljiviji deo –  bojenje! Obojite tanjir  u najživopisnijim i veselim bojama! Naslikajte cvetne motive duž ruba i  na kraju sve možete fiksirati akrilnim lakom ili lakom za kosu. Postavite svoje umetničko delo na postolje.

Koliko je koristan ovaj kreativni set?

Dekorativni tanjir je kreiran posebno da bi otkrila detetove kreativne potencijale. Dete se postavlja u ulogu vajara i slikara, gde mali umetnik može da nauči da napravi jednostavne proizvode od gipsa i ukrasi ih. U procesu rada formiraju se posebne osobine kao što su strpljenje, fokus, preciznost i trud. Slikanje tanjira razvija veštine crtanja i bojenja, rad sa akvarelnom tehnikom i trenira percepciju boja. Boja se ne razliva na gipsu i brzo se suši.

Tanjir ima dekorativnu i estetsku funkciju isključivo. Prečnik tanjira je 13cm.

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Set sadrži:

  • Gips,
  • 2 kalupa za livenje (prednja i zadnja strana),
  • 6 akvarel boja na bazi meda,
  • četkica,
  • postolje,
  • uputstvo.

 

– Gips je napravljen od sertifikovanih visokokvalitetnih materijala, tako da će gotov suvenir biti veoma izdržljiv.

Proizvođač: Lori, Rusija.

Dodatne informacije

Težina 0,515 kg
Dimenzije 185 × 220 × 45 cm

Možda će vam se svideti …

Kontaktirajte nas
Dostava za celu Srbiju!
+381(0)694858061
info@articool.rs
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter

    Please prove you are human by selecting the Heart.