ARTICOOLOnline prodavnica ARTicool

Akcija!

Igračke od gipsaModelovanjeDekorativni tanjir – Vinograd

SKU: T 003-1

1.400,00 RSD 1.000,00 RSD

Zahvaljujući ovom kompletu, napravićete divan suvenir vlasititim rukama i obradovaćete svoje najmilije sjajnim poklonom.

Da bi rastvorili gipsa koristite posudu za jednokratnu upotrebu. Koristite razmeru 3:2, na tri čaše gipsa ulijte 2 čase poželjno mlake vode. Dobro promešajte štapićem ili kašikom. Položite kalup sa konutrama grožđa  na radnu površinu i pažljivo sipajte smesu u nju. Masu poravnajte štapićem i protresite kalup kako bi vazdušni mehurići nestali. Pokrijte donji kalup dodatnim gornjim kalupom u obliku kruga rupa i pritisnite. Uklonite višak materijala i ostavite da očvrsne. Nakon sat vremena uklonite kalup i ostavite tanjir da se potpuno osuši.

Kada se tanjir osušio sledi najzanimljiviji deo –  bojenje! Obojite tanjir najživopisnijim i veselim bojama! Na kraju sve možete fiksirati akrilnim lakom. Postavite nastalo umetničko delo na postolje.

Koliko je koristan ovaj kreativni set? Dekorativni tanjir je kreiran posebno da bi otkrila detetove kreativne potencijale. Dete se postavlja u ulogu vajara, gde mali zanatlija može naučiti i napraviti jednostavne proizvode od gipsa. U procesu rada formiraju se posebne osobine kao što su strpljenje, preciznost i trud. Slikanje tanjira razvija veštine crtanja i bojenja, rad sa akvarelnom tehnikom i trenira zapažanje i percepciju boja. Boja se ne razliva na gipsu i dobro se apsorbuje.

Gotov suvenir ima dekorativnu i estetsku funkciju. Prečnik tanjira je 13cm.

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Set sadrži:

  • Gips,
  • 2 kalupa za livenje (prednja i zadnja strana),
  • 6 akvarelnih boja,
  • četkica,
  • postolje,
  • uputstvo.

 

– Gips je napravljen od sertifikovanih visokokvalitetnih materijala, tako da će gotov suvenir biti veoma izdržljiv.

Proizvođač: Lori, Rusija.

Dodatne informacije

Težina 0.515 kg
Dimenzije 185 × 220 × 45 cm
Kontaktirajte nas
+381(0)694858061
info@articool.rs
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter