Akcija!

Igračke od gipsaModelovanjeMagneti od gipsa – Povrće

SKU: M 002

1.100,00 RSD

Zahvaljujući setu „Povrće“ iz serije „Magneti od gipsa“ proizvođača LORI, dete će moći samostalno da napravi i oboji magnete od gipsa.

U kompletu deca mogu da pronađu sav neophodan materijal. Na početku je potrebno pripremiti gips koji ćete pomešati sa vodom i sipati je u posebne kalupe. Nakon potpunog što se magneti osuše i stvrdnu, dobijene figure  mogu se obojiti bojama koje se nalaze u kompletu, a za kraj zalepite magnetne trake.

Nezaboravna radionica sa gipsom pomoći će detetu da razvije kreativne sposobnosti i upozna se sa svojstvima gipsa. Ovaj komplet će detetu pružiti priliku da se oseti kao „stvaralac“ tako što će napraviti magnete u obliku povrća, gde dete možete dodatno edukovati o značajnosti povrća na naš organizam i o vitaminima kojima obiluje. Ovako veselo povrće će dete sigurno zavoleti.

Set za podsticaj kreativnosti naučiće dete da radi sa 3D oblicima, pomoći će mu da razvije maštu, umetničke sposobnosti i kreativnu inicijativu, a rad sa malim predmetima razvijaće istrajnost i koordinaciju.

Naš savet: kao završni dodir možete da nanesete sloj bezbojnog laka – tada će boje postati sjajne i zasićene. Ovaj set je idealan ručni rad koji može biti divan poklon i suvenir.

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

U setu se nalazi:

  • Gips,
  • kalupi,
  • akvarel boje,
  • četkica,
  • magnetne trake
  • uputstvo.

 

– Gips je napravljen od sertifikovanih visokokvalitetnih materijala.

Proizvođač: Lori, Rusija.

 

Dodatne informacije

Težina 0,522 kg
Dimenzije 25 × 20 × 5 cm

Možda će vam se svideti …

Kontaktirajte nas
Dostava za celu Srbiju!
[bt_bb_instagram number=“1″ target=“_blank“ gap=“small“ cache=“15″ username=“@articool.rs“ columns=“1″ hashtag=“#articool.rs“ responsive=““ publish_datetime=““ expiry_datetime=““ el_id=““ el_class=““ el_style=““][/bt_bb_instagram]
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter

    Please prove you are human by selecting the truck.