Akcija!

Igračke od testaModelovanjeFigurice od testa sa magnetom – Mirisni kolačići

SKU: Мт-002

400,00 RSD

Figurice od testa „Mirisni kolačići“  -kreativni set koji vam omogućava da kreirate dekorativne magnete od materijala koji ne šteti okolini. Kreativnost je neophodna za razvoj deteta i stvaranje njegovog umetničkog ukusa. Modelovanje razvija kreativne sposobnosti, maštu, pažnju, fine motoričke sposobnosti i upornost.  Dete će naučiti da radi sa 3D oblicima, a rad sa malim elementima razvijaće istrajnost i koordinaciju. Ovaj kreativni set je idealni poklon malim stvaralacima.

Ovaj set sadrži testo različitih boja. Figure koje podsećaju na biskvitne kolačiće, nakon što se stvrdnu i osuše (do 24h), možete ukrasiti sobu, igrati se sa njima ili pokloniti dragim prijateljima i rođacima jer je idealan ručni rad koji može biti divan poklon i suvenir.

Naš savet: Na kraju možete da nanesete sloj bezbojnog laka – tada će boje postati sjajne i zasićene.

Igračka je za decu uzrasta od 5 do 12 godina. (Prozivod može koristiti dete od 3+ jer je testo mekše za modelovanje, podseća na polimernu glinu)

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Figurice od testa sa magnetom – U setu se nalazi:

  • Testo u boji,
  • plastični štapić,
  • Ilustrovano uputstvo.

 

– Testo i boje su napravljene od sertifikovanih visokokvalitetnih sirovina. Obojeno je postojanim bojama koje dugo zadržavaju zasićenu boju.

Testo sadrži: vodu, prehrambene soli, brašno, boje, konzervansi. – Proizvod nije za jelo!

Proizvođač: Lori, Rusija.

Dodatne informacije

Težina 0,222 kg
Dimenzije 11,3 × 4 × 13,5 cm

Možda će vam se svideti …

Kontaktirajte nas
Dostava za celu Srbiju!
[bt_bb_instagram number=“1″ target=“_blank“ gap=“small“ cache=“15″ username=“@articool.rs“ columns=“1″ hashtag=“#articool.rs“ responsive=““ publish_datetime=““ expiry_datetime=““ el_id=““ el_class=““ el_style=““][/bt_bb_instagram]
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter

    Please prove you are human by selecting the truck.