Akcija!

Uzgajanje kristalaAlhemičar mali setAlhemičar mali set – crveni kristal

SKU: vkr -003

800,00 RSD

Zahvaljujući ovom kompletu ruskog brenda Lori, dete će moći hrabro da kombinuje hemikalije u potrebnim proporcijama kako bi stvorili i uzgajali crveni kristal. Tokom zanimljivog eksperimenta dete će proširiti svoja interesovanja, upoznati se sa osnovama najzanimljivije hemijske nauke. Spektakularni i zanimljivi eksperimenti mogu da probude i podstiču interesovanje mladog istraživača za proučavanje prirodnih nauka.

Kristalizacija zasićenog fiziološkog rastvora počeće gotovo odmah i trajaće još nekoliko dana. Sam kristal je proziran. Zbog toga je u kompletu uključena bočica sa prehrambenom bojom, kako bi dobio jarko crvenu boju.

Za uzbudljiv eksperiment nisu potrebne posebne veštine, detaljna uputstva će vam pomoći u radu i omogućiti vam da se osećate kao pravi alhemičar. Doprinosi razvoju kognitivnih aktivnosti, finih motoričkih sposobnosti, senzornih organa, podstiče pozitivne emocije.

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Sve komponente kompleta su izrađene od visokokvalitetnog materijala, set poseduje sertifikaciju koja je potrebna za dečije proizvode.

Pažnja: dete može da obavlja sve poslove pod budnim nadzorom odraslih.

U setu se nalazi:

  • hemijski reagens,
  • pipeta,
  • prehrambena boja.

Na mail vam šaljemo i dodatni kratki video sa uputsvom za upotrebu.

Dodatne informacije

Težina 0,260 kg
Dimenzije 15,5 × 12 × 4,5 cm
Kontaktirajte nas
Dostava za celu Srbiju!
+381(0)694858061
info@articool.rs
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter

    Please prove you are human by selecting the Plane.