Akcija!

Slikanje po brojevimaSlikanje po brojevima za decu – Šarena Lisica

SKU: PB - 1

1.000,00 RSD

Slikanje po brojevima – Kreativni set svideće se i deci i odraslima. Apsolutno svako može napraviti svoje malo remek-delo u vidu predivne i nesvakidašnje slike.

Konture na slikama imaju označene brojeve,  potrebno je obojiti određene brojeve, određenom bojom. U setu dobijate akrilne boje koje su takođe označene brojevima, tako da sa lakoćom možete pratiti kojom bojom je potrebno obojiti površinu na platnu.
Svakako biste trebali ići odozgo na dole kako biste izbegli da šakom umrljate još svežu boju, a dobro je i da polja popunjavate od većih ka manjim, jer ćete na taj način postepeno prilagođavati i svoje oči i svoju ruku na sitnije i preciznije delove.

Umetnički set za slikanje je spreman za upotrebu i može ga koristiti svako, bez obzira na prethodno slikarsko iskustvo.
Ovo je odlična vežba za kontrolisanje poteza četkicom, a od koristi bi vam bilo i da koristite različite četkice na jednoj slici (van onih koje ste u setu dobili) kako biste upoznali sve tipove i znali šta od svakog oblika četke možete da očekujete – kako će upijati boju, kako će se vlasi kretati pri potezu, da li su elastične ili ne i kakav obojeni trag će ostaviti.

Slikanje poboljšava koncentraciju, razvija manuelne veštine i koordinaciju pokreta, podstiče kreativnost i vidno popravlja raspoloženje. Zabavite se  i omogućite sebi antistres terapiju bojama. Rezultat će biti prekrasna slika koja će Vam donositi zadovoljstvo godinama.

Na zalihama

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Slikanje po brojevima

U setu se nalazi:

  • osnova sa već iscrtanim vizualom,
  • akrilne boje,
  • paleta,
  • četkice,
  • uputstvo.

 

Dodatne informacije

Težina 0,160 kg
Dimenzije 2,55 × 2,15 × 4 cm
Kontaktirajte nas
Dostava za celu Srbiju!
[bt_bb_instagram number=“1″ target=“_blank“ gap=“small“ cache=“15″ username=“@articool.rs“ columns=“1″ hashtag=“#articool.rs“ responsive=““ publish_datetime=““ expiry_datetime=““ el_id=““ el_class=““ el_style=““][/bt_bb_instagram]
https://www.articool.rs/wp-content/uploads/2019/10/newsletter-articool-640x206.png
Newsletter

    Please prove you are human by selecting the key.